Selecteer een pagina

Wat hadden wij 3 jaar geleden een geluk dat we dit huis kregen. Een super fijn huis, lieve buren en dicht bij de weilanden om lekker te wandelen.
Vandaag hadden we een klusdag en haalden we de boeken en kasten weer naar beneden, “want dat staat zo gezellig mama”. Ik vind het ook.
Bijna alles in ons huis is tweedehands. Gekregen van vrienden of gekocht via MP. Voor een deel om financiële redenen maar ook omdat ik het veel leuker vindt dat spullen een tweede leven krijgen (ze hebben een verhaal) én omdat het beter is voor het milieu. We gooien met elkaar zoveel dingen weg. Het rode kastje is al héél oud en stond vroeger bij mijn oma. Vandaag kreeg het eindelijk een plaatsje beneden. En ik laat het in de oude kleur. Precies zoals ik het me herinner zoals het bij oma was met zelfs het oude kastpapier er nog in.  
Ik ben blij dat dit huis (naast het fijne tweede huis bij Michiel op Vlieland waar het zo fijn is) nu steeds meer als een echt thuis gaat voelen waar we nu al bijna drie jaar herinneringen maken.