Selecteer een pagina

In mijn hoofd zitten vaak verhaaltjes. Ze komen soms spontaan omhoog borrelen door iets dat ik meemaak of iets dat ik zie. Verhaaltjes, kleine gedichtjes. Ik schrijf ze dan op, plaats ze af en toe op Facebook en soms bij een foto op Instagram en hoop dat het misschien een lach bij mensen op hun gezicht brengt, even afleiding, herkenning of misschien juist de blijdschap van geen herkenning. Mijn kinderen zeiden: “Doe daar nou eens wat mee mama.” En als een goede mama luister ik natuurlijk naar mijn kinderen…uiteindelijk ?
Omdat ik heul onhandig ben op de computer gaat mijn nicht Hieke Teijemavan @tekiek_webdesign, die heel veel van websites weet en prachtige dingen bouwt, me helpen en krijg ik een eigen blog. En een eigen blognaam (Dat is een dingetje ). Vet spannend! Dus deel ik misschien binnenkort die verhaaltjes in mijn hoofd wel niet meer alleen op fb of ig maar dus ook op een eigen pagina. Niet als een of andere influencer want die ambitie heb ik niet (en dat kan ik niet)maar misschien beïnvloed het wel heel even een momentje van je dag. Dat je ontspant, kunt lachen, ergens overna gaat denken of misschien, en dat kan ook, er heel snel voorbij scrolt.?